Известие

Collapse
No announcement yet.

Малък въпрос след смяна на предни дискове?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малък въпрос след смяна на предни дискове?

След смяната на прените дискове 2-3 дни след това започнаха да свирят яко като спирам, както и се чува отвреме навреме и едно стържене като метал в метал? Това нормално ли е? На какво може да се дължи?
    Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Трябва да си малко търпелив докато се напаснат накладките и дисковете. За по-нататък ще видим като пишеш как се е развила ситуацията
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Благодаря ти за отговора колега

Comment

Другия вариант е да си си зел много твърди накладки . . .
        Alfa Romeo 155 1.8TS Cuore Sportivo

Comment

Re: Малък въпрос след смяна на предни дискове?

Първоначално публикувано от aziiii
          ... както и се чува отвреме навреме и едно стържене като метал в метал?
          За стърженето, си виж вътрешните предпазни дискове. На мен така след смяна на лагери на пр. главини ми бяха покривили левия и на по-голям завой ми стържеше. Оказа се, че опира в спирачния диск.
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Ясно ще я закарам да я погелднат все пак да няма изненади! КУпих дискове и накладки Самко от ТиН незнам и неразбирам казаха ми, че били с добро качество?

Comment

Другия вариант е, ако не си си сменял накладките и караш повече градско и често ти се налага да ползваш спирачката. Тогава на некачествените накладки се втвърдява горния слой на феродото и свирят много яко.
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
              Alfa Romeo 90 2.0 '87
              sigpic

Comment

Working...
              X